Mamento Mori
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome
Общата стая Welcome
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Екипът
Administrators
Diana Winchester
Общата стая Dianna-1
Alexander
Общата стая Aleks
Beatrice
Общата стая Beatric
Наталья
Общата стая Nati

Общата стая

3 posters

Go down

Общата стая Empty Общата стая

Писане by Александър Нед Ное 11, 2012 4:21 pm

Общата стая Wnzii0j5mkfagiqw69sc
Александър
Александър

Брой мнения : 251

Върнете се в началото Go down

Общата стая Empty Re: Общата стая

Писане by Asami Нед Ное 18, 2012 2:27 pm

След като изпитах отново онази жажда за кръв, и не както при вампирите, а просто да я усещам по пръстите си. Избяга от библиотеката. Не трябваше да наранявам малката вещица. Щях да получа няколко дни в карцера, а не ми се стоеше там. Да не говорим, че щяха да ми лепнат и някое друга наказание за върколака, и за демона. Ама те си го просеха.
Стигнах до общата стая и седна на един стол. Въздъхнах и се опитах да се осъзная. Бях кротка, докато другата ми същност не се появи. Извадих двата ножа от гривните си.
Огледах ги. Проследих всяка една извивка на острието. Дори леко се порязах, но това ме накара да се успокоя и отново да мисля като нормален човек.
Asami
Asami

Брой мнения : 90

Писане by Томас Блейк Нед Ное 18, 2012 2:33 pm

Ловец демон .. лесна мишена от една страна от друга доста трудна.Въпрос на време е кога отново ще почука на вратата ми някоя опасност.Насочих се към общата стая.Не си падах по тези места тъй като имаше доста изкушения,а доколкото ни позванат ние демоните не може да издържим на това.
Прекрачих прага на стаята и седнах на една от местата.Пред очите ми се появи гледката на момиче , което явно обичаше да си играе с огъня,но нямаше да приемам за сега никакви мерки тъй като не е тръгнала да ме напада.Стоях и я оглеждах бавно с периферното си зрение.Бяхме само тя и аз.
Томас Блейк
Томас Блейк

Брой мнения : 5

Писане by Asami Нед Ное 18, 2012 2:38 pm

След като лекото ми психическо смущение тотално изчезна както и с него се скри другата страна от моята така мила същност се огледах. Най-накрая можех да видя кой е в стаята. И о боже мой. Най-накрая нещо интересно. Аурата му подсказваше, че е демон, но и ловец? Хммм ... както казват сукубите ... вкусно.
Станах от мястото си и отидох при него. В едната си ръка държах единия от ножовете, а другия го бях скрила. Погледнах лицето на ловеца и ми се стори доста симпатичен. Крайно симпатичен. Проклет да беше Луцифер, че ме накара да изпитвам симпатии към демони.
-Почивка? Да ме издадеш на Диана? Или просто от скука си тук?
Asami
Asami

Писане by Томас Блейк Нед Ное 18, 2012 2:46 pm

И ето ,че дойде момента,в който тя реши да направи своя ход.Очите ми се разшириха.Знае на какво са способни тези същества и какво им се върти в главите .. или може би се лъжех.След толкова години работа с митични същества все още не можех да разбера тяхната страст за мъст.Умихнах й се и след това се обърнах на другата страна .. нямаше да отговора на въпроса й.Но усещах очите й как ме гледаха.
- Да кажем просто от скука .. подадох аз .
Не ми харесваше ситуарция.Огледах се наоколо ... някой тук влизаах ту излизаха,но винаги оставахме сами.Втренчих се в нея.
- Е аз с какво мога да ти помогна ? - казах спокойно.
Томас Блейк
Томас Блейк

Писане by Asami Нед Ное 18, 2012 2:51 pm

Следях действията му с поглед и да си кажа, леко ми стана неловко. Мълчанието което имаше от време на време си беше мъчително.
-Прави ми компания.
Казах му направи. Защо да увъртам. А и нали им беше работа да гледат да не направим някоя глупост. Или пък да пазят да не нараним самите себе си.
-Ето виж - започнах да махам гривните си от ръцете. -За да си по-спокоен. - подадох му го. -Дръж ги, така ще си сигурен, че няма да направя някоя глупост, нали?
Asami
Asami

Писане by Томас Блейк Нед Ное 18, 2012 2:55 pm

Да,доста мен ход за една жена ... Въпрос на време беше да ми забие някое друго оръжие във врата.Придърпах ги към себе си след като тя ги свали от ръцете си ,а през това време не я изтървах от поглед.Да,може би беше прави така щях да съм по спокоен.
- Е освен да ти правя компания ... друго не би ли желала ? - попитах я.
Лека усмивка започна да се откроява на лицето ми,а след това бавно се губеше.Защо ? Дори и аз самия не знаех .. всищост не знаех като цяло какво мога да си мисля точно сега.
Томас Блейк
Томас Блейк

Писане by Asami Нед Ное 18, 2012 2:58 pm

Той се усмихна.. Това определено го видях. Повечето неща трудно ми убягват. Да не кажа почти нищо, но реших и да не му чета мислите. Така щеше да е по-забавно. Далеч по-забавно да си говоря с ловеца.
-Да. Има още едно нещо.
Направих се на невинна душица, която изобщо не бях. Не и за последните няколко хиляди години.
-Може ли да узная името ти?
Asami
Asami

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите