welcome
Вход
Latest topics
Общата стая
3 posters
Страница 1 от 1
Re: Общата стая
След като изпитах отново онази жажда за кръв, и не както при вампирите, а просто да я усещам по пръстите си. Избяга от библиотеката. Не трябваше да наранявам малката вещица. Щях да получа няколко дни в карцера, а не ми се стоеше там. Да не говорим, че щяха да ми лепнат и някое друга наказание за върколака, и за демона. Ама те си го просеха.
Стигнах до общата стая и седна на един стол. Въздъхнах и се опитах да се осъзная. Бях кротка, докато другата ми същност не се появи. Извадих двата ножа от гривните си.
Огледах ги. Проследих всяка една извивка на острието. Дори леко се порязах, но това ме накара да се успокоя и отново да мисля като нормален човек.
Стигнах до общата стая и седна на един стол. Въздъхнах и се опитах да се осъзная. Бях кротка, докато другата ми същност не се появи. Извадих двата ножа от гривните си.
Огледах ги. Проследих всяка една извивка на острието. Дори леко се порязах, но това ме накара да се успокоя и отново да мисля като нормален човек.
Asami- Брой мнения : 90
Ловец демон .. лесна мишена от една страна от друга доста трудна.Въпрос на време е кога отново ще почука на вратата ми някоя опасност.Насочих се към общата стая.Не си падах по тези места тъй като имаше доста изкушения,а доколкото ни позванат ние демоните не може да издържим на това.
Прекрачих прага на стаята и седнах на една от местата.Пред очите ми се появи гледката на момиче , което явно обичаше да си играе с огъня,но нямаше да приемам за сега никакви мерки тъй като не е тръгнала да ме напада.Стоях и я оглеждах бавно с периферното си зрение.Бяхме само тя и аз.
Прекрачих прага на стаята и седнах на една от местата.Пред очите ми се появи гледката на момиче , което явно обичаше да си играе с огъня,но нямаше да приемам за сега никакви мерки тъй като не е тръгнала да ме напада.Стоях и я оглеждах бавно с периферното си зрение.Бяхме само тя и аз.
Томас Блейк- Брой мнения : 5
След като лекото ми психическо смущение тотално изчезна както и с него се скри другата страна от моята така мила същност се огледах. Най-накрая можех да видя кой е в стаята. И о боже мой. Най-накрая нещо интересно. Аурата му подсказваше, че е демон, но и ловец? Хммм ... както казват сукубите ... вкусно.
Станах от мястото си и отидох при него. В едната си ръка държах единия от ножовете, а другия го бях скрила. Погледнах лицето на ловеца и ми се стори доста симпатичен. Крайно симпатичен. Проклет да беше Луцифер, че ме накара да изпитвам симпатии към демони.
-Почивка? Да ме издадеш на Диана? Или просто от скука си тук?
Станах от мястото си и отидох при него. В едната си ръка държах единия от ножовете, а другия го бях скрила. Погледнах лицето на ловеца и ми се стори доста симпатичен. Крайно симпатичен. Проклет да беше Луцифер, че ме накара да изпитвам симпатии към демони.
-Почивка? Да ме издадеш на Диана? Или просто от скука си тук?
И ето ,че дойде момента,в който тя реши да направи своя ход.Очите ми се разшириха.Знае на какво са способни тези същества и какво им се върти в главите .. или може би се лъжех.След толкова години работа с митични същества все още не можех да разбера тяхната страст за мъст.Умихнах й се и след това се обърнах на другата страна .. нямаше да отговора на въпроса й.Но усещах очите й как ме гледаха.
- Да кажем просто от скука .. подадох аз .
Не ми харесваше ситуарция.Огледах се наоколо ... някой тук влизаах ту излизаха,но винаги оставахме сами.Втренчих се в нея.
- Е аз с какво мога да ти помогна ? - казах спокойно.
- Да кажем просто от скука .. подадох аз .
Не ми харесваше ситуарция.Огледах се наоколо ... някой тук влизаах ту излизаха,но винаги оставахме сами.Втренчих се в нея.
- Е аз с какво мога да ти помогна ? - казах спокойно.
Следях действията му с поглед и да си кажа, леко ми стана неловко. Мълчанието което имаше от време на време си беше мъчително.
-Прави ми компания.
Казах му направи. Защо да увъртам. А и нали им беше работа да гледат да не направим някоя глупост. Или пък да пазят да не нараним самите себе си.
-Ето виж - започнах да махам гривните си от ръцете. -За да си по-спокоен. - подадох му го. -Дръж ги, така ще си сигурен, че няма да направя някоя глупост, нали?
-Прави ми компания.
Казах му направи. Защо да увъртам. А и нали им беше работа да гледат да не направим някоя глупост. Или пък да пазят да не нараним самите себе си.
-Ето виж - започнах да махам гривните си от ръцете. -За да си по-спокоен. - подадох му го. -Дръж ги, така ще си сигурен, че няма да направя някоя глупост, нали?
Да,доста мен ход за една жена ... Въпрос на време беше да ми забие някое друго оръжие във врата.Придърпах ги към себе си след като тя ги свали от ръцете си ,а през това време не я изтървах от поглед.Да,може би беше прави така щях да съм по спокоен.
- Е освен да ти правя компания ... друго не би ли желала ? - попитах я.
Лека усмивка започна да се откроява на лицето ми,а след това бавно се губеше.Защо ? Дори и аз самия не знаех .. всищост не знаех като цяло какво мога да си мисля точно сега.
- Е освен да ти правя компания ... друго не би ли желала ? - попитах я.
Лека усмивка започна да се откроява на лицето ми,а след това бавно се губеше.Защо ? Дори и аз самия не знаех .. всищост не знаех като цяло какво мога да си мисля точно сега.
Той се усмихна.. Това определено го видях. Повечето неща трудно ми убягват. Да не кажа почти нищо, но реших и да не му чета мислите. Така щеше да е по-забавно. Далеч по-забавно да си говоря с ловеца.
-Да. Има още едно нещо.
Направих се на невинна душица, която изобщо не бях. Не и за последните няколко хиляди години.
-Може ли да узная името ти?
-Да. Има още едно нещо.
Направих се на невинна душица, която изобщо не бях. Не и за последните няколко хиляди години.
-Може ли да узная името ти?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Авг 16, 2013 11:24 am by Victoria Grande
» Виктория Гранде
Пет Авг 16, 2013 10:26 am by Victoria Grande
» Преди ден или два... може би три...
Пет Фев 08, 2013 9:10 am by Mikoto Suoh
» След няколко седмици.Денят преди Коледа
Чет Яну 17, 2013 1:33 pm by Наталья.
» Aphrodite.
Сря Дек 05, 2012 9:25 am by Наталья.
» Amy. (Ейми)
Вто Дек 04, 2012 9:30 pm by Dianna Winchester.
» Фонтана в центъра на града
Пон Дек 03, 2012 8:33 pm by Mikoto Suoh
» Зеленият лабиринт
Пон Дек 03, 2012 3:41 pm by Mikoto Suoh
» Ръката му се плъзна между гънките на роклята й,погали хълбока й,продължи надолу към долната част на корема.Напипа ръба на бикините й и пъхна леко показалеца си под дантелата.Движеше пръста си нагоре-надолу,доставяйки й чувствено удоволствие...СПАМ
Пон Дек 03, 2012 3:31 pm by Klaus Mikaelson