welcome
Вход
Latest topics
Фонтана в центъра на града
3 posters
Mamento Mori :: Сан Гуис :: Центъра
Страница 1 от 1
Re: Фонтана в центъра на града
Микото поиска да тръгнем на някъде и аз избрах да е фонтана. Не бях идвала от .... от доста време, а и харесвах водата. Не знам защо, но тя ме успокояваше. Караше ме да се чувствам добре и на място. И да забравя всичките неща. Дори да забравя, че съм мистично създание.
-Надявам се тук да ти харесва. - казах тихо и се доближих до фонтана. Потопих ръката си вътре и затворих очи. Чувството беше приятно. Сякаш това беше една изключително фина материя. Спомних си когато бях пипала нещо, което ми напомняше за докосването на водата. Беше когато тъкмо ме бяха създали и си изпълнявах мисията. Но да прелъстиш самия Луцифер ми се стори глупаво, и все пак тогава ме караха да ходя с бели копринени дрешки, за да показвам какво съм. Май този стил си ми е останал още от преди.
-Надявам се тук да ти харесва. - казах тихо и се доближих до фонтана. Потопих ръката си вътре и затворих очи. Чувството беше приятно. Сякаш това беше една изключително фина материя. Спомних си когато бях пипала нещо, което ми напомняше за докосването на водата. Беше когато тъкмо ме бяха създали и си изпълнявах мисията. Но да прелъстиш самия Луцифер ми се стори глупаво, и все пак тогава ме караха да ходя с бели копринени дрешки, за да показвам какво съм. Май този стил си ми е останал още от преди.
Asami- Брой мнения : 90
Спрях се на няколко метра от нея и каза:
-Ами.. бива.. - мразех водата. Е сега.. не всеки можеше да е като мен, но не обичах просто.. тази вода. Можех да вляза в банята и да се изкъпя, но предпочитах горещите извори и това, че мразех водата не ми пречеше да съм в близост до нея. Доближих се и останах прав до Асами:
-Ами.. такова.. да де.. приятно е тук.. - и се усмихнах с една глупава усмивка:
-Е Асами.. Какво си ти? Така де.. каква е твоята история? - и я загледах любопитно.
-Ами.. бива.. - мразех водата. Е сега.. не всеки можеше да е като мен, но не обичах просто.. тази вода. Можех да вляза в банята и да се изкъпя, но предпочитах горещите извори и това, че мразех водата не ми пречеше да съм в близост до нея. Доближих се и останах прав до Асами:
-Ами.. такова.. да де.. приятно е тук.. - и се усмихнах с една глупава усмивка:
-Е Асами.. Какво си ти? Така де.. каква е твоята история? - и я загледах любопитно.
Mikoto Suoh- Брой мнения : 61
Извадих ръката си от водата и въздъхнах. Май не можех да намеря място, което той да харесва. И да четях мисли. Представете си колко щеше да се учуди ако му кажа. Но щях да го държа в тайна. Още трябваше да не разбира.
-Какво съм аз ли? - погледнах към небето и се усмихнах.- вместо да ти кажа ще те оставя да познаеш.
Харесвах игрите. Всички мистични създания бяха малко игриви, но това в нормалното. Иначе повечето са сериозни до севъзможие.
-Крилата ми огромни са и бели, но не съм птица. Рея се в небето, но не съм и пеперуда. Аз съм дете на бога, но не съм човек. Аз бдя над хората и ги пазя. Що съм аз?
Беше ми интересно да видя дали ще се сети какво точно съм аз.
-Какво съм аз ли? - погледнах към небето и се усмихнах.- вместо да ти кажа ще те оставя да познаеш.
Харесвах игрите. Всички мистични създания бяха малко игриви, но това в нормалното. Иначе повечето са сериозни до севъзможие.
-Крилата ми огромни са и бели, но не съм птица. Рея се в небето, но не съм и пеперуда. Аз съм дете на бога, но не съм човек. Аз бдя над хората и ги пазя. Що съм аз?
Беше ми интересно да видя дали ще се сети какво точно съм аз.
Той се замисли и каза:
-Ами..а... Ангел? - звучеше така.. тъпо, но тя му даде толкова жокери, че нямаше смисъл да се чуди какво е тя. Усмихна се и допълни:
-Така де.. предполагам.. - след тези думи той издиша и допълни:
-Е? Познах ли? - не се интересуваше толкова много каква е тя или какво е правила, а просто.. какво смята да прави..
-Ами..а... Ангел? - звучеше така.. тъпо, но тя му даде толкова жокери, че нямаше смисъл да се чуди какво е тя. Усмихна се и допълни:
-Така де.. предполагам.. - след тези думи той издиша и допълни:
-Е? Познах ли? - не се интересуваше толкова много каква е тя или какво е правила, а просто.. какво смята да прави..
Една такава голяма усмивчица грейна на лицето ми, че беше странно, че слънцето още беше по-светло от нея.
-Иииии. - изправих се и отидох до него. Приближих се застрашително много и го целунах по бузата след което се дръпнах и се засмях. - Точно. А това беше наградата, че позна.
И стъпих на каменната плоча, която пазеше хората да не се озоват направо във водата както си ходят по центъра. Започнах да си подскачам наляво и надясно и да си ходя така. Някой можеше и да ме сметне за луда, но просто се радвах на живота.
-Иииии. - изправих се и отидох до него. Приближих се застрашително много и го целунах по бузата след което се дръпнах и се засмях. - Точно. А това беше наградата, че позна.
И стъпих на каменната плоча, която пазеше хората да не се озоват направо във водата както си ходят по центъра. Започнах да си подскачам наляво и надясно и да си ходя така. Някой можеше и да ме сметне за луда, но просто се радвах на живота.
Усетих целувката й по бузата и замръзнах. В началото погледнах леко нагоре и не знаех какво става, като си казах "Какво по... дяволите.. така де.. ангелите" и поклатих глава, за да се осъзная. Награда, за ... това. Загледах фонтана и реших. Щях да си поиграя с нея. Все пак тя се веселеше.. беше и мой ред. Закрачих бавно, като с всяка крачка се засилвах и накрая скочих от ъгъла на тази плоча. Полетях над фонтана и накрая се озовах в центъра му. Сякаш стоях точно над водата, която извираше от него, а аз се опитах да стъпвам на него и да пазя равновесие. Погледнах момичето и попитах:
-А аз? Можеш ли да познаеш какво съм? Така де.. моето е много лесно.. аз съм нещо обикновенно, но в същия момент нищо общо с нормалността.. - и се засмях на думите си..
-А аз? Можеш ли да познаеш какво съм? Така де.. моето е много лесно.. аз съм нещо обикновенно, но в същия момент нищо общо с нормалността.. - и се засмях на думите си..
Две застрашителни крилца се появиха. Перата им бяха по бели и от девствения сняг, но и носеха такава духовна чистота със себе си. Беше чак странно, че аз ги притежавах. Все пак такива като мен ги наричаха предатели и трябваше да ми се смени цвета, но явно дълбоко в себе си все още вярвах в Бога. Макар и той сега да се смееше на хората.
Литнах и се застанах до Микото. Погледнах към водата, която сега се превърна в мой враг. Да знаеше пера и вода, не е добра комбинация.
-Да видим. Нещо обикновено, но и необикновено. - беше малко глупаво да се чудя, защото виждах аурата му и знаех, че е човек с необикновени способности, но да направя нещата по-забавни щях да изглеждам се едно мисля.
-Ти си....вампир. - той поклати глава и аз се засмях. - Шегувам се. Човек.
Литнах и се застанах до Микото. Погледнах към водата, която сега се превърна в мой враг. Да знаеше пера и вода, не е добра комбинация.
-Да видим. Нещо обикновено, но и необикновено. - беше малко глупаво да се чудя, защото виждах аурата му и знаех, че е човек с необикновени способности, но да направя нещата по-забавни щях да изглеждам се едно мисля.
-Ти си....вампир. - той поклати глава и аз се засмях. - Шегувам се. Човек.
Тя долетя до мен и я загледах. Чух думите й и когато каза вампир бях готов да се усмихна и да кажа "Не", но тя ме изненада и налучка.. Щом чух думите "Човек" изгубих равновесие и се приземих във водата, а от това самата вода започна да кипи. Дрехните ми.. или по-скоро дънките ми се намокриха целите, а аз я погледнах и попитах:
-Как позна? - и след това поклатих глава. Изправих се и бавно закрачих към изхода на фонтана, като допълних:
-Така де.. какво се чудя.. ти си ангел.. сигурно знаеш всичко.. - и бавно излязох от водата, като оставях мокри следи след себе си..
-Как позна? - и след това поклатих глава. Изправих се и бавно закрачих към изхода на фонтана, като допълних:
-Така де.. какво се чудя.. ти си ангел.. сигурно знаеш всичко.. - и бавно излязох от водата, като оставях мокри следи след себе си..
Mamento Mori :: Сан Гуис :: Центъра
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Авг 16, 2013 11:24 am by Victoria Grande
» Виктория Гранде
Пет Авг 16, 2013 10:26 am by Victoria Grande
» Преди ден или два... може би три...
Пет Фев 08, 2013 9:10 am by Mikoto Suoh
» След няколко седмици.Денят преди Коледа
Чет Яну 17, 2013 1:33 pm by Наталья.
» Aphrodite.
Сря Дек 05, 2012 9:25 am by Наталья.
» Amy. (Ейми)
Вто Дек 04, 2012 9:30 pm by Dianna Winchester.
» Фонтана в центъра на града
Пон Дек 03, 2012 8:33 pm by Mikoto Suoh
» Зеленият лабиринт
Пон Дек 03, 2012 3:41 pm by Mikoto Suoh
» Ръката му се плъзна между гънките на роклята й,погали хълбока й,продължи надолу към долната част на корема.Напипа ръба на бикините й и пъхна леко показалеца си под дантелата.Движеше пръста си нагоре-надолу,доставяйки й чувствено удоволствие...СПАМ
Пон Дек 03, 2012 3:31 pm by Klaus Mikaelson