welcome
Вход
Latest topics
Amy. (Ейми)
2 posters
Страница 1 от 1
Amy. (Ейми)
Chachi Gonzales
Име на героя: Ейми
Възраст: 19
Раса: Ловец
Дарба: Необичайно бързи рефлекси. Не чак нечовешки, но забележителни. Няма дарби освен тези, които е постигнала с тренировки. Бързина, сила и такива.
Характер: Имам чудесен характер... Аз си го харесвам. Баща ми не е много очарован от него, защото казвам добре и правя каквото ми се иска. А то е да се забавлявам. Какво да направя като съм безотговорна и се чупя от някой тренировки? Обичам да съм свободна. Да си правя с живота каквото искам, а не мога да го правя, само защото знам някакви тайни, които даже не искам да пазя наистина. Като момиче израснало само с баща си имам доста силен характер. Своенравна определено, не обичам да ми казват какво да правя. Буйствах доста като малка, сега повече от тогава. Обичам да лазя по нервите на баща си като се се прибирам нощем. Той ме нарича дразнител и постоянно ме сравнява с по големия ми брат който е пример за подражание. Е аз не съм пък. Имам си "крилца" и се уча да летя.
Външен вид: Една дума - крехка. Така мога да се опиша най - добре. Е, ще ви разочарова създания на мрака, но аз съм силно момиче. Така де красиво и беззащитно. Очите ми са като черни бездънни ями. Не са черни, а много тъмно кафяви, но нека го запазим в тайна. Косата ми е естествено рижава... Знам ужасно е, на всичкото отгоре е и чуплива, не можеше ли да е права като през, вместо да се мъча почти всеки ден да я изправям? Ами не съм много висока, но бях най високото момиче в класа си, метър шейсет и един сантиметра.
История: Няма много разказване за 19 години живот. Като начало не помня първите няколко. Добре ще започна от там където помня. Като начало, не ми даваха да си играя с децата, а трябваше да тичам с километри и ако не се справех подобаващо трябваше да се катеря по дърветата, докато не започна да се изпускам. След това минахме на упражнения с лък, ако не отцелех целта един път ме чакаха пет километра. По едно време започнах да се чупя от всички тези изморителни тренировки и просто да се крия в гората. Не беше зле като за начало. По късно започнах да си търся някакви приятели и да ходя по разни купони. Някой от тях искаха да прескачат оградата на "лудницата", но досега успявах да ги разубеждавам. Тренирах хвърлянето на ножове. биваше ме в това, може би заради тренировките със стрелите. Ставах за ловец, но не ми се нравеше тази работа... Не ме кефеше.
Допълнително: Отличен стрелец с лък и много точна в хвърлянето на ножове.
Amy.- Брой мнения : 47
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Авг 16, 2013 11:24 am by Victoria Grande
» Виктория Гранде
Пет Авг 16, 2013 10:26 am by Victoria Grande
» Преди ден или два... може би три...
Пет Фев 08, 2013 9:10 am by Mikoto Suoh
» След няколко седмици.Денят преди Коледа
Чет Яну 17, 2013 1:33 pm by Наталья.
» Aphrodite.
Сря Дек 05, 2012 9:25 am by Наталья.
» Amy. (Ейми)
Вто Дек 04, 2012 9:30 pm by Dianna Winchester.
» Фонтана в центъра на града
Пон Дек 03, 2012 8:33 pm by Mikoto Suoh
» Зеленият лабиринт
Пон Дек 03, 2012 3:41 pm by Mikoto Suoh
» Ръката му се плъзна между гънките на роклята й,погали хълбока й,продължи надолу към долната част на корема.Напипа ръба на бикините й и пъхна леко показалеца си под дантелата.Движеше пръста си нагоре-надолу,доставяйки й чувствено удоволствие...СПАМ
Пон Дек 03, 2012 3:31 pm by Klaus Mikaelson